Warning: Undefined variable $post_id in /customers/f/4/b/herrtorpsqvarn.se/httpd.www/wp-content/themes/PHPPROJECTJU-Herrtorps-Qvarn-95e2eb7/single.php on line 21

Bäversafari

Att i sommarkvällen glida i kanot genom Flians dalgångar är en magisk upplevelse, rofyllt och spännande på samma gång. Djurlivet längs ån är mycket rikt, men det är framför allt bäver vi riktar in oss på. På inget annat sätt som från kanot, kommer du så nära djurlivet och möjligheten att se bäver på nära håll är stor. Det är en oförglömlig naturupplevelse.

Sällskapet för safarin samlas vid 18-tiden på Qvarnen för att först fika tillsammans och samtidigt få höra guiden prata om bäverns liv och vad som väntas under turen. Därefter åker vi med kanoterna på trailer, småvägarna upp till Hornborgasjön och platsen där safarin startar. I lugna vatten paddlar vi sedan medströms ner mot Qvarnen och passerar på vägen flera bävertillhåll. Turen är cirka 6 km och vi är tillbaka på Qvarnen cirka 21.30.

Safarin kan bokas av sällskap på minst 5 personer (vuxenbetalande) och max 11. (Det går att göra vissa undantag från maxantalet) Om ni är färre än 5 personer kan ni sätta upp er på en intresselista, så försöker vi om möjligt få ihop en safarigrupp .

Pia_Österlund-3

Foto: Pia Österlund

Pia_Österlund-5

Foto: Pia Österlund

Chiel Camping 11
19-mrj-1-20
Bäver Pia_Österlund-1
Kanoting
previous arrow
next arrow

Prisinformation

Vuxen, 800 kr (inkl. fika)

Barn upp till 12 år, 400 kr (inkl. fika)

© Herrtorps Qvarn 2024