Bo på Qvarnen

På Qvarnen har vi 11 st mysiga rum med utsikt över ån Flian och dess omgivningar. Rummen är rymliga och har inte bara egen dusch & Wc, utan även eget kök.
Dessa renoverades successivt åren 2011-2013 med miljön i åtanke.
Rummen ser lite olika ut och har sängar, bunkbeds och bäddsoffor samt sovkojer och sovloft.
Boendet har även gratis WiFi och städutrustning samt tillgång till grillplats i trädgården.

d-rum och 6-bädds
6-bädds
Kok_rum
previous arrow
next arrow

Sexbäddsrum

I våra mysiga 6-bäddsrum ligger bäddarna i sovkojer/sovloft som man når via stege eller trappa. En del 6-bäddsrum har även en bäddsoffa eller våningssäng. Minst en dubbelsäng/bädd finns i varje rum. I grundpriset ingår inte frukost, sänglinne eller slutstädning. Sänglinne och slutstädning kan köpas till (förbokning), dock inte frukost vilket man lätt ordnar själv på rummets egna kök.

Grundpris, 1850 kr/natt.

5-bädds
d-rum, 4-bädds och 5-bädds
d-rum och 6-bädds
previous arrow
next arrow

Fembäddsrum

I våra mysiga 5-bäddsrum ligger bäddarna i sovkojer/sovloft som man når via stege eller trappa. En del 5-bäddsrum har även en bäddsoffa eller våningssäng. Kort sagt varierar interiören, men minst en dubbelsäng/bädd finns i varje rum. I grundpriset ingår inte frukost, sänglinne eller slutstädning. Sänglinne och slutstädning kan köpas till (förbokning), dock inte frukost vilket man lätt ordnar själv på rummets egna kök.

Grundpris, högsäsong 1600 kr/natt.

4-bädds
4-bädds (1)
4-bädds (1) (1)
4-bädds (2)
4-bädds (3)
d-rum, 4-bädds och 5-bädds
Kok_rum
previous arrow
next arrow

Fyrbäddsrum

I våra mysiga 4-bäddsrum ligger bäddarna i sovkojer/sovloft som man når via stege eller trappa. En del 4-bäddsrum har även en bäddsoffa eller våningssäng. Minst en dubbelsäng/bädd finns i varje rum. I grundpriset ingår inte frukost, sänglinne eller slutstädning. Sänglinne och slutstädning kan köpas till (förbokning), dock inte frukost vilket man lätt ordnar själv på rummets egna kök.

Grundpris, 1325 kr/natt.

d-rum och 6-bädds
d-rum och 4-bädds
d-rum, 4-bädds och 5-bädds
Kok_rum
previous arrow
next arrow

Dubbelrum

Våra dubbelrum ligger en trappa upp i Qvarnen med en vacker utsikt. Dubbelsängen går att flytta isär till två enkelsängar om så önskas. I grundpriset ingår inte frukost, sänglinne eller slutstädning. Sänglinne och slutstädning kan köpas till (förbokning), dock inte frukost vilket man lätt ordnar själv på rummets egna kök.

Grundpris 890 kr/natt.
© Herrtorps Qvarn 2024