Mersmak i sakta mak (Osäkra öppettider p.g.a. corona)

Se till att du har gott om tid när du kommer till Qvarnen, du kommer att bli kvar en stund! Dels för att mat & fika lagas omsorgsfullt från grunden, men mest för att en stunds avkoppling under pergolan eller på bryggan gärna blir några timmar.
Njut av vårens krispiga primörer, sommarens fruktiga smaker eller höstens jordmättade delikatesser. I vårt Lantkök skapas mat från skog och mulmarker beroende på vad som finns i naturens skafferi för tillfället, likaså bakverken i vårt Café. Säsongsbetonad mat och fika tillsammans med ekologiska råvaror utgör grunden i vårt Kök & Café, så som också vårt ekologiska utbud av öl och vin. För naturen och miljöns skull och inte minst för våra gästers.
Vår rustika Qvarnkällare rymmer 40 gäster, så som också uteserveringen gör. Välkomna till bords!

Meny

Med anledning av Corona serverar vi ingen mat för tillfället.
När lantköket öppnar kommer du se menyn här!

Foto: Johnny Priore

Foto: Hanna Andersson

Sött i säsong

På Qvarnen bakar vi allt fika själva med ekologiska råvaror. Att avnjuta vår populära morotskaka ute på bryggan går inte av för hackor! Eller nygräddade ekologiska våfflor med hemkokt jordgubbssylt! För den som önskar något matigare har vi också rejäla mackor. Eller kanske bara en glass, Klings glass så klart. Vårt kaffe och te är ekologiskt och rättvisemärkt.

Slider

Pubkväll

Med anledning av Coronaviruset har vi tyvärr inte några pub-aftnar inplanerade.
När det blir dags kan du se det här!

© Herrtorps Qvarn 2021